Tuesday, 23 February 2010

1. para. cruda. ai supt-o doar. mi-e clar. deocamdata asa ceva e prea tare pentru tine. preparam la cuptor from now on.
2. branza facuta in casa si castravete (crud dar curatat de coaja, ca sa fie mai moale). branza ai bagat cu mainile cu degetele, cu gura direct din tava. castravete ai morfolit. si cred ca ai rupt o bucatica.
3. pasare de tara si telina la abur. deloc interesat de telina. in schimb carnea ai supt-o de ai rupt-o. eu am vazut si o bucata dusa. dar o sa ma pot convinge maine. gagaitura la carne. te las in pace de fiecare data si rezolvi usor singur.

3 comments:

  1. Bravo Matei! Auzi tu, cu fata in tava, avea dreptate tanti rapley asta ca gasiti cele mai inedite metode!

    Maria, eu de obicei tin perele in punga de hartie la inmuiat in dulap. Se fac mai moi chiar decat bananele coapte. Nu stiu daca toate "soaiele" se inmoaie, eu zic doar.

    ReplyDelete
  2. am citit ce ai scris la dana pe blog si chiar la tine ma gandeam azi cand am dat peste un avocado crud, dar a naiba punga de hartie daca a vrut sa apara de undeva :)
    o sa imi faca un stash mic de pungi de hartie de acum incolo ;)

    ReplyDelete
  3. Asa, asa, aduna pungi. Toate cele le pun la copt in pungi de hartie (de la paine am eu :))). De vina ca se coc e ceva "gaz" pe care il emana si care se resoarbe inchise acolo. Asa zise un nene de-ala care se pricepe undeva.

    Pupam.

    ReplyDelete