vinetele... le coc pe plita sau gratar, le decojesc, le las sa se scurga vreo 20 de minute. intre timp maruntesc o ceapa mare in robot (iese mult mai fin decat as putea eu vreodata sa o fac), pun si vinetele peste, le trec si pe ele prin robot, dar nu exagerat, incat sa se mai simta ceva. le pun pe cele doua in castron si pun un pic de ulei (eu folosesc de masline sau de samburi de struguri) si un pic de zeama de lamaie. la mine pun si sare, la matei nu.
De unde Zoe? De la Stanescu. Asa a vrut el.
De unde Maria? De la mama. Asa o cheama pe ea. De unde Irina? De la mama si tata.
De unde 1-14? Din merite castigate pe drept.
De unde 14-19? Nu prea conteaza.
De unde Marian? De la Vlad. De unde Matei? Dintr-o dragoste mare. De unde Stefan? Tot din dragostea noastra.
De unde tot de azi? Din tot restul. Mi-am luat vacanta de doi ani. A trecut. A inceput alta. Cumva :)
Haha, frumos meniul de maine. Dai reteta? :))
ReplyDeleteCum vinetele? :P
Mersi, pup si paste fericit!
lunga rau reteta aia! are vreo 450 de km!
ReplyDeletevinetele... le coc pe plita sau gratar, le decojesc, le las sa se scurga vreo 20 de minute. intre timp maruntesc o ceapa mare in robot (iese mult mai fin decat as putea eu vreodata sa o fac), pun si vinetele peste, le trec si pe ele prin robot, dar nu exagerat, incat sa se mai simta ceva.
le pun pe cele doua in castron si pun un pic de ulei (eu folosesc de masline sau de samburi de struguri) si un pic de zeama de lamaie. la mine pun si sare, la matei nu.
hristos a inviat! :)
oh, e reteta de la vinetele cu maioneza ale lui sotu-mio, numai fara maioneza. Bun, 2 vinete o cumparat chiar ieri! Sar'na.
ReplyDeletecu drag!
ReplyDeletesi alta data!